Η  ΙΔΡΥΣΗ  ΤΟΥ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΡΟΥΦ-1980

 • Πριν 31 χρόνια μια  ομάδα ανθρώπων με αρχηγό τον Θεόδωρο  ΚΟΜΙΩΤΗ  αποτέλεσαν τον  πυρήνα να ιδρυθεί μια ομάδα αθλοπαιδιών εκτός του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ μέσα από το μεγάλο σωματείο Π.Α.Ο. ΡΟΥΦ  που ήταν μέλος του.

Αντιδράσεις  δεν υπήρξαν και την 1-12-79 ξεκίνησαν τα τμήματα να οργανώνονται με την καινούργια ονομασία  ΡΟΥΦ 1980.

 • Το  πρώτο τμήμα ήταν η Καλαθ. Ανδρών, Εφήβων, Παίδων και Ακαδημιών.
 • Το  δεύτερο τμήμα ήταν η Πετοσφ. Ανδρών και  Γυναικών
 • Το τρίτο  τμήμα  ήταν και το δυσκολότερο το Κολυμβητικό.
 • Το τέταρτο τμήμα ήταν η Επιτ..Αντισφ. Ανδρών, Γυναικών και Ακαδημιών.
 • Το πέμπτο τμήμα ήταν η Καλαθ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ το  τμήμα αυτό ξεκίνησε από την Γ κατ .Αθηνών και έφτασε στη Α κατηγορία το 1985-86. με τον εξαίρετο προπονητή  ΣΩΚΡΑΤΗ    ΗΛΙΑΔΗ .

Το έκτο τμήμα ήταν του  ΣΤΙΒΟΥ ξεκινώντας με προπονητή, Γ.Γενναίο. Στο Παναθηναϊκό Στάδιο με συμμετοχή σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα τα έτη 1989-90-91.με σημαντικά αποτελέσματα.

Η αρχή είχε γίνει και ήταν μεν το ήμισυ του παντός, αλλά και αρκετά δύσκολη όπως κάθε αρχή….Τα καλά νέα δεν θα αργήσουν να έρθουν μετά από 3-4 χρόνια με σκληρή αλλά μεθοδiκή δουλεία σε όλα τα τμήματα και έχουμε  αξιόλογα αποτελέσματα που θα τα αναφέρουμε πάρα κάτω. 

 

Στην συνέχεια,

ΤΟ 1979 ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ  ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΔΙΑΚΡΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ  ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ   ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΟΜΙΩΤΗ.

ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ 1-2-1980 ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ  Ε  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ-ΒΟΛΕΙ

 • ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο Θ. ΚΟΜΙΩΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ (ΜΠΑΣΚΕΤ-ΒΟΛΕΪ-ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ-ΕΠΙΤΡ.ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ-ΣΤΙΒΟΣ-ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ-ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

1)ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ  Β.  ΚΑΤ.  ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ  ΣΤΗΝ  Δ.  ΚΑΤ.   ΕΣΚΑ.
2)ΜΠΑΣΚΕΤ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ  Γ.   ΚΑΤ. ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟ 1985-86 .ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΗΛΙΑΔΗ και τον ΧΑΡΑΛΑΜ.ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ.
3) ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.ΚΑΤΗΓ.ΑΘΗΝΩΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ Β.ΕΘΝΙΚΗ . ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ  ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΣΑ. Δ.   ΚΑΙ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΝ ΚΑΡΟΛΙΝΑ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ   ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.
4) ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ  ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ .ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ  ΤΜΗΜΑ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΣΕΡΑΦΕΙΟΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡ.ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.

ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΤΟΥ 1999 ΠΟΛΛΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΑΦΕΙΟΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΟΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ  ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΩΝ   ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ.

 

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΟΡΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤIΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ 250 ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣΑΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ  ΕΠΙΤΡ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ2000 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑΥΡΟΥ.

 

 • ΤΟ Δ.Σ.  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜ.  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΓΙΑ  ΤΗΝ   ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ   ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥΣ.

 

 ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΤΡ. ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  ΜΕ  ΕΡΓΑΤΗ  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ  ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ  ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ  ΝΕΩΝ.


 • TA  ΤΜΗΜΑΤΑ.  ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ—ΒΟΛΕΪ–ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΙ-ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΤΟ 2000. ΠΡΩΤΟΝ   ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΧΩΡΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ   ΔΕΥΤΕΡΟΝ   ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.
 • ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΝ  ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
 • ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ  ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ  ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  ΡΟΥΦ-1980 ΘΕΟΔΩΡΟΥ. ΓΕΩΡ. ΚΟΜΙΩΤΗ.