Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ – ΣΚΟΠΟΣ – ΣΤΟΧΟΣ & ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ

Η Άθληση είναι η ίδια η ΖΩΗ..

Γνωρίζετε τα προβλήματα της νεολαίας μας σήμερα την εμπλοκή της με τα ναρκωτικά, την βία, εγκληματικότητα αλλά και την ανεργία που την μαστίζει. Πιστεύουμε ότι και εσείς, θα θέλατε να συμβάλλετε να στρέψουμε την ΠΡΟΣΟΧΗ το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ και την ΖΩΝΤΑΝΙΑ της νεολαίας  στον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, δίνοντας διέξοδο, νόημα και προοπτική σε αυτήν..Πιστέψτε και σεις σε αυτό το Όραμα μας.

Ότι ο αθλητισμός είναι η μόνη ή η σπουδαιότερη διέξοδος της νεολαίας στα προβλήματα της Εποχής..

Λειτουργήστε με κριτήρια πρόβλεψης και  πρόληψης  πριν  μπουν στην οικογένεια, γιατί μετά ίσως είναι αργά. Μην κλείνετε τα μάτια και τα αυτιά, οι κίνδυνοι είναι ορατοί δίπλα μας.

ΣΤΟΧΟΣ
Το σωματείο μας έχει σαν στόχο να διδάξει σε αγόρια και κορίτσια από 5 -18 ετών τα μυστικά του μπάσκετ-πινγκ πονγκ -τένις. και αργότερα τα μυστικά της κολύμβησης [από 3 ετών]

Με την οργανωμένη και συστηματική ενασχόληση των παιδιών  στα τμήματα υποδομής μας μέσω της καθοδήγησης έμπειρων και σωστά καταρτισμένων προπονητών, δίνει την δυνατότητα σε αυτά αφενός να μάθουν ουσιαστικά τα αθλήματα που προτιμούν [ομαδικά είτε ατομικά] και αφετέρου να κοινωνικοποιηθούν μέσω της ένταξης τους σε μια μικρότερη κοινωνία, την αθλητική ΟΜΑΔΑ.

Η συνύπαρξη και η συνεργασία ενός νέου ανθρώπου με  συνομήλικούς του, με αντικειμενικό σκοπό τόσο την ομαδική όσο και την ατομική διάκριση αποτελούν τα αναγκαία εφόδια που θα αποβούν ιδιαίτερα χρήσιμα σε αυτό, ιδιαίτερα στην σημερινή εποχή που τα παιδία γίνονται αποδέκτες άσχημων και επικίνδυνων  επιρροών, οι οποίες τα οδηγούν στην περιθωριοποίηση και την εσωστρέφεια..

Τελειώνοντας θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι είναι πλέον πεποίθηση μας πως ουσιαστικά η μοναδική αντίδραση στα πλαίσια της κρίσης που περνά η χώρα μας είναι  ότι πρέπει να κάνουμε σωστά επαγγελματικά, ευσυνείδητα και με πολύ μεράκι την δουλεία μας..

[Είναι το μόνο που περνά από το χέρι μας]

Έτσι μια ερασιτεχνική ακαδημία θα λειτουργεί με επαγγελματικά πρότυπα, για εσάς και τα παιδιά σας

Ευελπιστούμε ότι θα σας βρούμε δίπλα μας σε αυτή μας την
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ..